Ekstraordinært årsmøte 2

Kirkenes Næringsforening skal i nytt ekstraordinært årsmøte (møte 2) mandag 13.desember klokken 19.00 vedta vedtekter og serviceavgift for Kirkenes Næringforening. Det ekstraordinære årsmøtet avholdes i Kielland Torkildsensgate 1, Kirkenes Næringspark, 2.etasje.

Påmelding gjennom denne linken!

Styret ble delegert myndighet til å innstille på vedtekter. Det ble satt ned en arbeidsgruppe bestående av Monika Raab, Silje Traa Celius (leder) og Ådne Jenssen for å innstille på serviceavgift og kontingent til årsmøtet.

Dette er blant de viktigste styringsdokumentene for Kirkenes Næringsforening, og befester formål og hva medlemmer må betale for å være medlem av Kirkenes Næringsforening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *