Search
Search
Meny
om:nord
om:nord
 

GRATIS JULEFROKOST onsdag 29.11 kl 08.00

26. november 2023
ÅRETS VIKTIGSTE MØTE FOR DIN BEDRIFT?

Er din bedrift klar for grønn omstilling?   Om: Nord er et GRATIS kompetanseprogram i Kirkenes 8 og 28 februar 2024.  Din bedrift bør delta. Ta med ansatte på julefrokosten med varm mat, presentasjoner og mingling. 


 
artikkelen fortsetter under annonsen
Kjøp Kirkeneskortet

Grønn omstilling er viktig for klimaet og miljøet - og noe av det viktigste din bedrift kan investere i for å møte kravene i årene som kommer. Det kan nemlig kvalifisere for flere anbud, gi lavere kostnader og økte inntekter.  Lurer du på hvor du skal finne finansiering til bærekrafts arbeidet, eller dine utviklingsmuligheter? Den 29. November møter vi de som skal kjøre kompetanseprogrammet i februar, representanter fra virkemiddelapparatet og vi får høre hvilke muligheter du som bedrift har tilgang til i det grønne skiftet.  Flere bedrifter er allerede godt i gang med bærekraftig og lønnsom omstilling. Hva er deres beste tips? La oss bli inspirert og lære hva de har satset på for å lykkes.  Meld deg og dine relevante ansatte på gratis Julefrokost 29.November 08:00-10:00 på Tivoli North/Gamle basen.   

Det er plass til 25 bedrifter i kompetanseprogrammet som arrangeres i Kirkenes den 8 og 28 februar. Påmeldingen starter umiddelbart etter Julefrokosten 29.november. Bakgrunn:  Om:nord er arenaen for grønn omstilling for alle næringsforeningene i Nordland, Troms og Finnmark. Gjennom kompetanseheving og tilgjengeliggjøring av relevant informasjon, tips og nyttige verktøy ønsker vi å bidra til at din bedrift ser mulighetene i det grønne skiftet! Det fører også med seg mange krav og regulereringer og vi ser at mange små og mellomstore bedrifter ikke er godt nok forberedt. Bærekraft er konkurransekraft!     Grønn omstilling er viktig for klimaet og miljøet - og noe av det viktigste din bedrift kan investere i for å møte kravene i årene som kommer. Det kan nemlig kvalifisere for flere anbud, gi lavere kostnader og økte inntekter. Selv om bærekraft er på alles lepper om dagen, vet vi at det ikke er så lett å vite hvor du skal begynne, eller med hva. Her vil vi gjerne bidra, både med kompetanse, veiledning, rapportering og støtteordninger – sånn at bedriftene i nord kan posisjonere seg for økt konkurransekraft også i årene som kommer. Hvilke støtteordninger har vi for å hjelpe det nordnorske samfunnet i den grønne omstillingen?   Se mer her: https://www.omnord.no/  


 

Nyheter
facebook

SISTE NYTT