Search
Search
Meny
gågata i snø, 7.mai
om:nord er programmet for grønn omstilling i nord-Norge

Invitasjon til Vårrengjørings-Dugnad! NB UTSATT!

01. mai 2024 | Skrevet av : Kristina Amalie Hamre
NB!!
NB! På grunn av snøfall som ikke tiner bort lar den planlagte dugnaden 7.mai seg ikke gjennomføre. Det vil komme ny dato, men i mellomtiden oppfordrer vi alle til å koste og plukke søppel rundt egne områder. !!


Kjære Medlemmer, 

Vi inviterer og oppfordrer dere alle til å delta i den årlige vårrengjørings-dugnaden. Dette er en flott mulighet til å samle krefter og jobbe sammen for å gjøre vår lokale næringslivssone og fellesområder vakre og innbydende før 17.mai! I år kommer også NRK og filmer i Kirkenes! 
artikkelen fortsetter under annonsen
Bli medlem
 NB!!
Pga av været, med snøfall og minusgrader som ikke tiner bort snøen, vil det ikke bli mulig å gjennomføre planlagt dugnad 7.mai. Vi kommer tilbake med ny dato. 


Dato: 7. mai (UTSATT; NY DATO KOMMER)
Sted: Gågata / Torget / Utenfor din bedrift
Tid: 17:00 


Vårrengjørings-dugnaden vil fokusere på oppgaver som å spyle, vaske og rydde utenfor egne bedriftsområder samt fellesområder som gågata og torget. Brannvesenet stiller som tidligere med vannslanger.

Etter innsatsen oppfordres alle til å ta seg tid til å forskjønne området ved å plante blomster i kasser utenfor sin egen bedrift og i fellesområder. Når vi er ferdig byr vi på gratis pizza til alle deltakerene :) Det vil også bli loddet ut gavekort til en heldig deltaker. 

Sammen kan vi bidra til å skape et rent og attraktivt miljø for både lokalbefolkningen og besøkende i tide til vårens festiviteter. 

Merk av datoen i kalenderen din og ta med deg dine ansatte og kolleger for å delta i denne fellesinnsatsen. 

Vi ser frem til å se dere alle der! 


Arrangementet organiseres av Kirkenes Næringsforening, i samarbeid med om:nord 
Nyheter
facebook

SISTE NYTT